Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Restaurant Rijkevorsel

Af en toe is het heerlijk om eens uit eten te gaan. Een avondje niet koken en gezellig met z’n tweeën, het gezin of met vrienden naar een restaurant. Wilt u graag uiteten en bent u hiervoor op zoek naar een goed restaurant nabij Rijkevorsel? Dan bent u bij Wok Wonderland aan het juiste adres. Wok Wonderland is een ruim opgezet restaurant, waar u onbeperkt kunt wokken en daarnaast kunt genieten van gerechten uit diverse keukens.

Arrangementen

U kunt bij Wok Wonderland van dinsdag tot en met zondag genieten van een all-in wok buffet. Daarbij kunt u kiezen uit de volgende arrangementen:

  • Wok buffet all in (di-do) 2 uur: 25,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (di-do) 3 uur: 27,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (vrij-zo) 2 uur: 27,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (vrij-zo) 3 uur: 29,50 euro p.p.
  • Zondag brunch: 23,50 euro p.p.
  • Natafelen is 3,50 extra per uur p.p.

Bent u met een grote groep en willen jullie graag op maandag komen eten? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Over Wok Wonderland

Wok Wonderland is sinds 2006 gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau. Vroeger diende dit als treinstation, maar tegenwoordig is dit monumentale pand een wok restaurant. Onze ruime restaurant biedt u veel culinaire mogelijkheden. Zo kunt u genieten van de Japanse, Chinese of gewoon van de Nederlandse keuken. Het maakt dus niet uit of u zin heeft in pizza, biefstuk, sushi of wok: bij Wok Wonderland kan het allemaal.

Reserveer online

Lijkt het u leuk om eens te komen dineren in het showcookingrestaurant Wok Wonderland? Dan bent u van harte welkom. Reserveer vandaag nog online om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant nabij Rijkevorsel.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100