Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Restaurant Weelde

Bent u op zoek naar een goed restaurant waar u onbeperkt kunt eten en drinken tegen een zeer scherpe prijs? Dan bent u bij Wok Wonderland aan het juiste adres. Vanaf €25,50 geniet u bij ons al van een all-in arrangement. Of u nu lekker met z’n tweeën uiteten wilt of met een grote groep een verjaardag wilt vieren: bij Wok Wonderland, hét restaurant nabij Weelde, bent u van harte welkom.

Over ons

Wok Wonderland is sinds 2006 gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau. Van oorsprong was dit een treinstation, maar tegenwoordig kunt u in dit prachtige monumentale pand genieten van diverse gerechten. Ons ruime restaurant biedt namelijk veel culinaire mogelijkheden. Zo kunt u genieten van de Japanse, Chinese of gewoon van de Nederlandse keuken. Het maakt dus niet uit of u zin heeft in pizza, biefstuk, sushi of wok: bij Wok Wonderland kan het allemaal.

Wok arrangementen

Wanneer u besluit bij Wok Wonderland te komen eten hebben wij verschillende arrangementen voor u op basis van een 2 of 3-uurs buffet.

  • Wok buffet all in (di-do) 2 uur: 25,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (di-do) 3 uur: 27,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (vrij-zo) 2 uur: 27,50 euro p.p.
  • Wok buffet all in (vrij-zo) 3 uur: 29,50 euro p.p.
  • Zondag brunch: 23,50 euro p.p.
  • Natafelen is 3,50 extra per uur p.p.

Direct reserveren

Heeft u interesse in de culinaire mogelijkheden van Wok Wonderland en kunt u niet wachten om kennis te maken met onze uiteenlopende gerechten? Reserveer dan snel een tafel, zodat u verzekerd bent van een plekje in ons restaurant nabij Weelde. Wij zien u graag bij Wok Wonderland.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100