Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

COVID-19 Informatie en Updates

Afhalen – U kunt nu ook thuis genieten van onze heerlijk gerechten!

Het is bij ons nu mogelijk om heerlijke gerechten af te halen variërend van Japanse gerechten zoals sushi en sashimi’s, Chinese gerechten zoals bao, (mini)loempia’s, gebakken bananen en babi pangang met nasi, bami of witte rijst tot de nieuwe Hawaiiaanse trend – Pokebowls! Wij zijn hier in ieder geval erg trots op onze aanbiedingen en kijken uit naar jullie komst (walk-in of telefonisch is beide mogelijk!). Natuurlijk zullen wij de nodige maatregelen treffen zodat iedereen veilig een bestelling kan doen/afhalen.

Ons restaurant is weer geopend!

Ons restaurant is weer zoals gewoonlijk open! Uiteraard zullen wij ons netjes houden aan de richtlijnen van het RIVM waarbij 1.5 meter afstand bewaard zal worden. Wij vragen u dan ook vriendelijk thuis te blijven bij gezondheidsklachten, zoals koorts, hoesten, neusverkoudheid en/of benauwdheid.

Om zowel het mogelijk te maken dat het ouderwetse buffervorm doorslag kan vinden en tegelijketijd de verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen, hebben wij de volgende maatregelen binnen ons restaurant vastgesteld:

  • Bij aankomst in het restaurant dient u uw handen te desinfecteren met desinfecterende handgel en wordt uw temperatuur door onze medewerkers gemeten met een thermometer.
  • U dient het formulier van https://corona-formulier.nl/wokwonderland in te vullen voor registratie aan de GGD bij het bron -en contactonderzoek.
  • De 1,5 meter afstand dient ten alle tijde te worden bewaard.
  • Iedere tafel krijgt een eigen tang/opscheplepel/flesopener zodat u uw gerei niet met anderen zal delen.
  • Wij verzoeken iedereen ook vriendelijk eten te halen en direct weer plaats te nemen aan tafel – voorkom stilstand in het wandelgebied.
Reservering is telefonisch mogelijk (+31 (0)13 50 70 100), via e-mail info@wokwonderland.nl en via Facebook (https://www.facebook.com/WokWonderland/)