Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Baarle-Nassau grens

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt wokken nabij de grens van Baarle-Nassau? Kom dan eens langs bij Wok Wonderland. Bij ons kunt u onbeperkt genieten van heerlijke gerechten en ook de drankjes zitten bij het arrangement inbegrepen. Japans, Chinees of gewoon Nederlands, bij Wok Wonderland geniet u van verschillende keukens in een chique ambiance. Benieuwd wat u kunt verwachten? Kijk dan eens rond op deze website en laat u inspireren voor een leuk etentje met uw partner, vrienden of bedrijf.

Waarom kiezen voor Wok Wonderland?

Er zijn natuurlijk meer wok restaurants dan Wok Wonderland, maar toch zijn er diverse redenen waarom u er goed aan doet om eens bij ons langs te komen:

  • Onbeperkt eten én drinken voor een leuke prijs
  • Dineren op een mooie locatie: in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau op de grens van een prachtig natuurgebied
  • Gratis parkeermogelijkheid
  • Ruime openingstijden: elke dag van het jaar open van dinsdag t/m zondag
  • Meer dan 200 gerechten: van sushi tot biefstuk en van pizza tot spaghetti
  • Genoeg variatie: we hebben verschillende gerechten per seizoen
  • Gerechten van hoge kwaliteit
  • Afhalen mogelijk

Wokken bij Wok Wonderland

Bij Wok Wonderland kunt u zowel intiem met z’n tweeën genieten, als met een wat grotere groep of zakendiner. Van dinsdag t/m zondag bent u van harte welkom in ons restaurant en hebben wij diverse arrangementen van 2 of 3 uur voor u. Voor de kinderen hanteren wij speciale kindertarieven, die u vindt onder het kopje ‘prijzen’.

Reserveren

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Wok Wonderland nabij de Baarle-Nassau grens en wilt u graag reserveren? Vult u dan het online reserveer formulier in en hoor direct of er op de door u gewenste datum nog een plek vrij is. Voor vragen of specifieke wensen kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100