Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Bedrijfsuitje Baarle-Nassau

Staat er een bedrijfsuitje op de planning, maar is hier nog geen invulling aan gegeven? Dan is het misschien een goed idee om met het hele bedrijf uiteten te gaan. Samen eten in een ontspannen sfeer zal goed doen aan de onderlinge relatie en is daarnaast ook nog eens heel erg lekker. Een leuke locatie om met een grote groep mensen te gaan eten is wokrestaurant; Wok Wonderland. Hier kunt u genieten van veel uiteenlopende gerechten uit verschillende keukens en kunt per persoon onbeperkt eten en drinken. Dus zoekt u nog een leuke invulling voor het bedrijfsuitje in Baarle-Nassau, dan bent u bij Wok Wonderland aan het juiste adres.

Over ons

Wok Wonderland is een ruim opgezet restaurant met veel culinaire mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in een oud stationsgebouw dat vroeger diende als station van Baarle-Nassau. Vandaag de dag heten wij u hier graag welkom in ons unieke wok restaurant. Dankzij de vele gerechten die wij aanbieden zit er altijd voor ieder wat wils bij, wat het zeer geschikt maakt om met zowel grote als kleine groepen te komen wokken. Wok Wonderland is geopend van dinsdag tot en met zondag, maar wanneer u met een grote groep komt is het ook mogelijk om op maandag te komen.

Mogelijkheden van Wok Wonderland

Komt u dineren in ons restaurant, dan geniet u daarbij van de volgende voordelen:

  • Onbeperkt eten én drinken voor een leuke prijs
  • Dineren op een mooie locatie: in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau op de grens van een prachtig natuurgebied
  • Gratis parkeermogelijkheid
  • Ruime openingstijden: elke dag van het jaar open van dinsdag t/m zondag
  • Meer dan 200 gerechten: van sushi tot biefstuk en van pizza tot spaghetti
  • Genoeg variatie: we hebben verschillende gerechten per seizoen
  • Gerechten van hoge kwaliteit
  • Afhalen mogelijk

Online reserveren

Lijkt het u wel wat om uw bedrijfsuitje in Baarle-Nassau te houden bij Wok Wonderland? Reserveer dan vandaag nog online, zodat u zeker bent van de beschikbaarheid. Voor meer informatie over de mogelijkheden of vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100