Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Wok Baarle-Nassau

Heeft u ook wel eens geen inspiratie om te koken of heeft u er gewoon niet zo’n zin in? Kom dan eens langs bij Wok Wonderland. Bij ons kunt u genieten van veel verschillende gerechten uit diverse keuken. Of u nu met z’n tweeën komt of met het hele gezin, bij Wok Wonderland kan het allemaal. Onze wok is gevestigd in Baarle-Nassau in een oud stationsgebouw. Deze monumentale locatie biedt u vele mogelijkheden en een unieke beleving.

Wok Wonderland

U kunt bij Wok Wonderland niet alleen terecht met een kleine groep, maar ook voor het vieren van een verjaardag of een groot (zaken)diner bent u bij ons aan het juiste adres. Van dinsdag tot en met zondag heten wij u van harte welkom in ons restaurant, waar u kunt genieten van diverse arrangementen. Prijzen zijn afhankelijk van het aantal uur dat u bij ons komt eten. Wilt u graag met een grote groep op maandag komen eten? Neemt u dan gerust eens contact met ons op, in overleg is er namelijk veel mogelijk.

Voordelen van Wok Wonderland

Wok wonderland is een unieke woklocatie, waar u kunt genieten van gerechten uit diverse keukens. Komt u eten bij onze wok in Baarle-Nassau, dan geniet u van de volgende voordelen.

  • Onbeperkt eten én drinken voor een leuke prijs
  • Dineren op een mooie locatie: in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau op de grens van een prachtig natuurgebied
  • Gratis parkeermogelijkheid
  • Ruime openingstijden: elke dag van het jaar open van dinsdag t/m zondag
  • Meer dan 200 gerechten: van sushi tot biefstuk en van pizza tot spaghetti
  • Genoeg variatie: we hebben verschillende gerechten per seizoen
  • Gerechten van hoge kwaliteit
  • Afhalen mogelijk

Contact opnemen

Wilt u graag onbeperkt wokken met z’n tweeën of met een grote groep? Reserveer dan vandaag nog voor Wok Wonderland. Heeft u speciale wensen of vragen over onze wok in Baarle-Nassau? Vul dan het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op via +31 13 5070100.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100