Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Wok Turnhout

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt wokken? Dan bent u bij Wok Wonderland, een wok nabij Turnhout aan het juiste adres. Bij ons kunt u genieten van een intiem diner aan onze tweepersoonstafels, maar u kunt ook komen wokken met grote gezelschappen. Dus wilt u vanavond lekker uiteten en zoekt u nog een goed restaurant of bent u op zoek naar een goede locatie voor het vieren van uw verjaardag? Bij Wok Wonderland kan het allemaal.

Wok Wonderland

Wok Wonderland is een ruim opgezet restaurant met vele mogelijkheden dat sinds 2006 is gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau. Waar dit gebouw vroeger als treinstation diende, kunt u vandaag de dag genieten van een heerlijk diner. Met meer dan 200 gerechten heeft u bij ons veel culinaire mogelijkheden om te eten en drinken tegen een scherpe prijs.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden en komt u graag eens langs om te proeven? Reserveer dan direct uw tafel online bij onze wok nabij Turnhout. Dan zien wij u graag bij Wok Wonderland.

Contact Opnemen direct reserveren
Reserveer direct:
+31 0 13 – 50 70 100