Direct reserveren? Bel dan naar (NL) +31 13 – 50 70 100 (BE)+32 478-507589

Wok Wonderland is ook te vinden op Facebook

Wok Turnhout

Bent u op zoek naar een restaurant waar u heerlijk kunt wokken? Dan bent u bij Wok Wonderland, een wok nabij Turnhout aan het juiste adres. Bij ons kunt u genieten van een intiem diner aan onze tweepersoonstafels, maar u kunt ook komen wokken met grote gezelschappen. Dus wilt u vanavond lekker uiteten en zoekt u nog een goed restaurant of bent u op zoek naar een goede locatie voor het vieren van uw verjaardag? Bij Wok Wonderland kan het allemaal.

Onbeperkt wokken

Bij Wok Wonderland kunt u onbeperkt wokken voor 2 of 3 uur. Wilt u graag bij ons langskomen? Dan kunt u kiezen uit de volgende arrangementen:

 • Wok buffet all in (di-do) 2 uur: 25,50 euro p.p.
 • Wok buffet all in (di-do) 3 uur: 27,50 euro p.p.
 • Wok buffet all in (vrij-zo) 2 uur: 27,50 euro p.p.
 • Wok buffet all in (vrij-zo) 3 uur: 29,50 euro p.p.
 • Zondag brunch: 23,50 euro p.p.
 • Natafelen is 3,50 extra per uur p.p.
 • Voor kinderen hanteren wij speciale tarieven, welke u hier kunt bekijken.

  Wok Wonderland

  Wok Wonderland is een ruim opgezet restaurant met vele mogelijkheden dat sinds 2006 is gevestigd in het oude stationsgebouw van Baarle-Nassau. Waar dit gebouw vroeger als treinstation diende, kunt u vandaag de dag genieten van een heerlijk diner. Met meer dan 200 gerechten heeft u bij ons veel culinaire mogelijkheden om te eten en drinken tegen een scherpe prijs.

  Contact

  Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden en komt u graag eens langs om te proeven? Reserveer dan direct uw tafel online bij onze wok nabij Turnhout. Dan zien wij u graag bij Wok Wonderland.

  Contact Opnemen direct reserveren
  Reserveer direct:
  +31 0 13 – 50 70 100